Lejlighederne
Etageejendom fra 1957. Lejlighederne her er ikke store og ikke så dyre. Lejlighedernes badeværelser er ikke de mest moderne, men der er, hvad der skal være. I badeværelser uden vinduer er der central udsugning. Køkkenerne kan være snedkerkøkkener af ældre dato, men er fuldt funktionelle med god udnyttelse af pladsen. I de fleste af køkkenerne er der plads til at indrette en spiseplads. Nogen køkkener er blevet renoveret, hvilket giver et tillæg på huslejen. I disse køkkener vil der tit være emhætte og plads til opvaskemaskine, hvilket der ikke er i de oprindelige køkkener. Der er komfur i alle køkkener, men lejer skal selv sørge for køleskab. Der er ikke mulighed for at have vaskemaskine/tørretumbler. Der er altan til alle lejligheder, dog er der forskel på, hvor store altanerne er. Altanerne er renoveret i enten 2000 eller 2010. Vinduer og altandøre bliver udskiftet i 2017 og kommer dermed til at være helt energirigtige efter nutidens normer.

Husdyr
Der må holdes en indekat.

Forbrug
Vand er inkluderet i huslejen. Der betales aconto sammen med huslejen for fjernvarmen, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Ejendommens tag er skiftet i 2015.
Afdelingen har vaskeri fra 2007. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Der er et fællesareal med græsplæne, legeplads, og bord-bænkesæt. Der er cykelkælder, og der er et begrænset antal garager, der kan lejes af afdelingens beboere. Der er kælderrum til alle lejligheder.

Beliggenhed
Afdelingen ligger roligt og meget centralt i Ringsted – helt tæt på stationen og i gå-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

  • Mogens Madsen

  • Peter Petersen

  • Marianne Olesen

  • Tommy Jensen

  • Charlotte Petersen

Dokumenter