Lejlighederne
Etageejendom fra 1957. Lejlighederne her er ikke store og ikke så dyre. Lejlighedernes badeværelser er ikke de mest moderne, men der er, hvad der skal være.  Køkkenerne kan være snedkerkøkkener af ældre dato, men er fuldt funktionelle med god udnyttelse af pladsen. I de fleste af køkkenerne er der plads til at indrette en spiseplads. Nogen køkkener er blevet renoveret, hvilket giver et tillæg på huslejen. I disse køkkener vil der tit være emhætte og plads til opvaskemaskine, hvilket der ikke er i de oprindelige køkkener. Der er komfur i alle køkkener, men lejer skal selv sørge for køleskab. Der er altan til de fleste lejligheder, dog er der forskel på, hvor store altanerne er. Altanerne er renoveret i enten 2000 eller 2010. Vinduer og altandøre er udskiftet i 2017 og er dermed  helt energirigtige efter nutidens normer.

Husdyr
Der må holdes en indekat.

Forbrug
Der betales aconto sammen med huslejen for vand og fjernvarme, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Noget af ejendommens tag er skiftet i 2015, resten bliver skiftet i 2024.
Afdelingen har vaskeri fra 2007. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Der er et fællesareal med græsplæne, legeplads, og bord-bænkesæt. Der er cykelkælder, og der er et begrænset antal garager, der kan lejes af afdelingens beboere. Der er kælderrum til alle lejligheder.

Beliggenhed
Afdelingen ligger roligt og meget centralt i Ringsted – helt tæt på stationen og i gå-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.