Projekbeskrivelse

Lejlighederne
Denne afdeling består af parcelhuse fra 1953. Husene er i et plan med kælder og en grund på 650-700 kvm. Lejer skal selv holde haven! Husenes badeværelser er ikke så store, men der er, hvad der skal være. Køkkenerne kan være snedkerkøkkener af ældre dato, men er fuldt funktionelle med god udnyttelse af pladsen. Køkkenerne er rummelige, og der er plads til at indrette en spiseplads. Nogen køkkener er blevet renoveret, hvilket giver et tillæg på huslejen. I disse køkkener vil der tit være emhætte og plads til opvaskemaskine, hvilket der ikke er i de oprindelige køkkener. Der er komfur i alle køkkener, men lejer skal selv sørge for køleskab. Der er mulighed for at have vaskemaskine/tørretumbler i vaskerum i kælderen, ligesom der også er plads til f.eks. opbevaring af cykler m.v.

Husdyr
Der må holdes husdyr.

Forbrug
Forbrug af vand, varme og el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Afdelingen har ingen fælles faciliteter, idet der udelukkende er fritliggende parcelhuse på egen grund. Husene kan være indbyrdes forskellige, nogen kan have et udhus, nogen en udestue og nogen en carport/garage.

Beliggenhed
Afdelingen ligger roligt i fredeligt parcelhuskvarter. Der er ikke ret langt til stationen og cykel-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

  • Formand Jeanette Olm

  • Inge Lise Vinther

  • Christoffer Nielsen

Fordeling af lejemål

Boligtyper Antal Størrelse (m²)
Familiebolig
4 rums 10 88
i alt 10

Boligpriser pr. 1/1 2021:

4 rum 88 kvm Leje kr. 6.357 Indskud kr. 17.600

Udover lejen betales a/c-varme fastsat individuelt efter forbrug tidligere år i boligen samt kr. 84 til vedligeholdelse af afdelingens antenneanlæg.

Dokumenter