Brohuset
Brohuset ligger på en af de mest centrale placeringer i Ringsted og er udført med tanke på, at det arkitektonisk skal passe ind i bybilledet. Byggeriet har elevator, så det er muligt også for gangbesværede at få en lejlighed med udsigt, og alle boliger er med niveaufri adgang.

Lejlighederne
De mindre lejligheder er beliggende i stueplan. De store ligger fra første sal og op og har adgang ad både trappe og elevator. Beboelsesrum er udført med hvidmalede vægge og lofter og gulvene er asketræsparket. Vinduerne mod gadesiden fra første sal og op er høje vinduer helt fra gulvet, hvor ene del af vinduet er en fransk dør, der kan både åbne og kippe. Badeværelserne er med gulvklinker med varme i gulvet, væggen i brusenichen er flisebeklædt, loft og øvrige vægge er hvidmalede. I de fleste af de store lejligheder er der plads til, at lejer kan installere en vaskesøjle på badeværelset. Køkkenerne er beliggende i åben forbindelse med opholdsrum. Lejer skal selv indsætte hårde hvidevarer som køleskab, komfur og eventuelt opvaskemaskine. Der er forberedt for opvaskemaskiner i boligtyperne A, B, C og D1 – det betyder, at der er et skab, der kan afmonteres og opbevares i depotrum, når man fraflytter skal skabet monteres igen. Der er et mindre depotrum til hver lejlighed i en bygning i gården. OBS! Skabene på tegningerne er ment som illustration af, hvor der kan placeres skabe på samme måde som de andre møbler, der er på tegningen. Der er ikke andre skabe end køkkenskabe i lejligheden.

Husdyr
Der må ikke holdes husdyr.

Forbrug
Der betales aconto sammen med huslejen for fjernvarme og vand, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Afdelingen er bygget i en trekant med en gård i midten. Der er adgang til gården ad tre porte – to kun for fodgængere og en til køretøjer. I gården er der en fælles have og parkeringsplads for beboere. Der er opladningspladser til el-biler. Fra gården er der adgang til afdelingens vaskeri og fælleshus. Der indrettes et fælles terrasseareal på anden sal.

Beliggenhed
Afdelingen ligger meget centralt i Ringsted – helt tæt på stationen og i gå-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Her kan du se, hvordan man åbner de franske døre.

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.