• Her kan du se placering af lejligheder
  • Her kan du se placering af lejlighederne

Lejlighederne
Lejlighederne er enkelt indrettet. Køkkenerne er i åben forbindelse med stuen, hvor der også er plads til spisebord. Badeværelserne er ikke så store, men med alle nødvendige funktioner, fliser overalt og gulvvarme. I de større lejligheder er det muligt at installere opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle lejligheder har lys fra to sider, og boligerne i stueetagen har direkte adgang til fælleshaven. Alle fireværelsesboliger er i to etager og ligger på første/anden sal.

Husdyr
Der må holdes en hund eller to indekatte. Vær opmærksom på, at adgangen til boligerne på førstesal foregår via tremmerist-trappe og svalegang, der ikke er egnet til husdyr.

Forbrug
Der skal betales aconto for forbrug af vand og varme. El-forbrug betaltes direkte til elselskabet.

Afdelingen
Bataljonen er familieboliger og ungdomsboliger beliggende i et af byens mest attraktive kvarterer. Bataljonen består af to gårdrum, der hver er omkranset af fire bygninger. Adgang til lejlighederne sker fra gårdsiden. På førstesalen er der adgang via udvendige trapper og en svalegang. Hver af de to gårdrum og arealet rundt om bygningerne er en fælles have. Der bliver indrettet et mindre vaskeri i hver gård, hver gård får også cykelparkering, der indrettes under altangangen. Der kommer fælles parkeringsplads til hele bebyggelsen.

Beliggenhed
Afdelingen ligger på en af byens mest eftertragtede beliggenheder. Det er helt tæt på bymidten og Ringstedet. Det er meget nemt at komme til motorvejen og til stationen.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.