Projekbeskrivelse

  • Her kan du se placering af lejligheder
  • Her kan du se placering af lejlighederne

Indflytning

Indflytningen på Bataljonen er i fuld gang.

De første beboere flyttede ind den 2. marts, og vi er nu ved at leje resten af lejlighederne ud. Der er løbende indflytning.

92 nye lejemål på Bataljonen er nu indflytningsklar

Det er glædeligt, at vi nu endelig efter flere måneders forsinkelse kan begynde at udleje vores nye boliger på Bataljonen. De første 40 lejemål er allerede udlejet og klar til indflytning fra den 1. marts 2020.

Byggeriet, der skulle have været afleveret til Andelsboligforeningen af 1941 den 1. august 2019, er nu endelig klar til at kunne blive taget i brug.

Det har været en ualmindelig lang og besværlig proces at få dette byggeri færdigt. Det er helt klar vores opfattelse, at årsagen alene skal findes hos den nu konkursramte entreprenør BNS. De sidste mange måneder, har vi set på en byggeplads, der har stået helt stille. Vi har ikke kunne få den endelige overdragelse af byggeriet før nu, da entreprenøren ikke har kunne fremskaffe den tilstrækkelige dokumentation på byggeriets stabilitet. Den er nu endelig fremkommet og godkendt af vores rådgiver hos Rambøll. Hele forløbet de sidste mange måneder har været langtrukkent og besværligt – men nu glæder vi os til, at vi endelig kan overtage bygningerne og få lejlighederne udlejet.

Vi har et godt samarbejde med Ringsted Kommune, der har været utroligt forstående overfor den situation, som vi havnede i ved den manglende færdiggørelse af byggeriet i august måned. Vi arbejder derfor nu målrettet på at færdiggøre de sidste detaljer, for at alt er klar, når de første lejere flytter ind.

Asger Dirch Poulsen

Forretningsfører

Byggeriet
Bataljonen bliver i alt 86 familieboliger og 6 ungdomsboliger beliggende i et af byens mest attraktive kvarterer. Med byggeriet Bataljonen er det målet at bygge lejligheder, der ikke er meget dyre at bo i og heller ikke kræver meget vedligeholdelse. Der er åbent for opnotering til afdelingen. Hvis du allerede er skrevet op på venteliste hos os og ønsker at tilføje Bataljonen til dine boligønsker, kan du blot skrive til os pr. mail eller bruge formularen kontakt os. Hvis du endnu ikke er skrevet op hos os, skal du benytte “Opnotering Ventelisten“.

Lejlighederne
Lejlighederne er enkelt indrettet. Køkkenerne er i åben forbindelse med stuen, hvor der også er plads til spisebord. Badeværelserne er ikke så store, men med alle nødvendige funktioner, fliser overalt og gulvvarme. I de større lejligheder er det muligt at installere opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle lejligheder har lys fra to sider, og boligerne i stueetagen har direkte adgang til fælleshaven. Alle fireværelsesboliger er i to etager og ligger på første/anden sal.

Husdyr
Der må holdes et husdyr.

Forbrug
Der skal betales aconto for forbrug af vand og varme. El-forbrug betaltes direkte til elselskabet.

Afdelingen
Bataljonen kommer til at bestå af to gårdrum, der hver er omkranset af fire bygninger. Adgang til lejlighederne sker fra gårdsiden. På førstesalen er der adgang via udvendige trapper og en svalegang. Hver af de to gårdrum og arealet rundt om bygningerne er en fælles have. Der bliver indrettet et mindre vaskeri i hver gård, hver gård får også cykelparkering, der indrettes under altangangen. Der kommer fælles parkeringsplads til hele bebyggelsen.

Beliggenhed
Afdelingen ligger på en af byens mest eftertragtede beliggenheder. Det er helt tæt på bymidten og Ringstedet. Det er meget nemt at komme til motorvejen.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

  • Vælges på første afdelingsmøde

Afdelingens opbygning

Afdeling A

Afdeling B

Afdeling C

Afdeling D

Fordeling af lejemål

Boligtyper Antal Størrelse (m²)
Carporte
0 rums
i alt
Familiebolig
2 rums 34
2 rums 51
3 rums 66
4 rums 102
i alt

Boligpriser pr. 1/1 2020:

2 rum 34 kvm Leje kr. 2.770 Indskud kr. 14.024
2 rum 36 kvm Leje kr. 2.778 Indskud kr. 14.849
2 rum 51 kvm Leje kr. 4.140 Indskud kr. 21.036
2 rum 55 kvm Leje kr. 4.440 Indskud kr. 22.685
3 rum 64 kvm Leje kr. 5.341 Indskud kr. 26.398
3 rum 69 kvm Leje kr. 5.116 Indskud kr. 26.398
4 rum 97 kvm Leje kr. 7.591 Indskud kr. 40.009
4 rum 105 kvm Leje kr. 8.191 Indskud kr. 43.308
Endelejlighederne er lidt større og dermed også lidt dyrere. Huslejen er eksklusiv forbrug!

Dokumenter