Project Description

Byggeriet
Bataljonen bliver i alt 86 familieboliger og 6 ungdomsboliger beliggende i et af byens mest attraktive kvarterer. Med byggeriet Bataljonen er det målet at bygge lejligheder, der ikke er meget dyre at bo i og heller ikke kræver meget vedligeholdelse. Der er åbent for opnotering til afdelingen. Hvis du allerede er skrevet op på venteliste hos os og ønsker at tilføje Bataljonen til dine boligønsker, kan du blot skrive til os pr. mail eller bruge formularen kontakt os. Hvis du endnu ikke er skrevet op hos os, skal du benytte “Opnotering Ventelisten“.

Lejlighederne
Lejlighederne er enkelt indrettet. Køkkenerne er i åben forbindelse med stuen, hvor der også er plads til spisebord. Badeværelserne er ikke så store, men med alle nødvendige funktioner, fliser overalt og gulvvarme. I de større lejligheder er det muligt at installere opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle lejligheder har lys fra to sider, og boligerne i stueetagen har direkte adgang til fælleshaven. Alle fireværelsesboliger er i to etager og ligger på første/anden sal.

Husdyr
Der må holdes et husdyr.

Forbrug
Der skal betales aconto for forbrug af vand og varme. El-forbrug betaltes direkte til elselskabet.

Afdelingen
Bataljonen kommer til at bestå af to gårdrum, der hver er omkranset af fire bygninger. Adgang til lejlighederne sker fra gårdsiden. På førstesalen er der adgang via udvendige trapper og en svalegang. Hver af de to gårdrum og arealet rundt om bygningerne er en fælles have. Der bliver indrettet et mindre vaskeri i hver gård, hver gård får også cykelparkering, der indrettes under altangangen. Der kommer fælles parkeringsplads til hele bebyggelsen.

Beliggenhed
Afdelingen ligger på en af byens mest eftertragtede beliggenheder. Det er helt tæt på bymidten og Ringstedet. Det er meget nemt at komme til motorvejen.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

  • Under udarbejdelse

Afdelingens opbygning

Afdeling A

Afdeling B

Afdeling C

Afdeling D

Fordeling af lejemål

Boligtyper Antal Størrelse (m²)
Carporte
0 rums
i alt
Familiebolig
2 rums 34
2 rums 51
3 rums 66
4 rums 102
i alt

Boligpriser pr. 1/1 2018:

2 rum 34 kvm Leje kr. 2.750 Indskud kr. 14.500
2 rum 51 kvm Leje kr. 4.200 Indskud kr. 21.500
3 rum 66 kvm Leje kr. 5.350 Indskud kr. 27.500
4 rum 102 kvm Leje kr. 8.300 Indskud kr. 42.500
Priserne er foreløbige – der tages forbehold for ændringer! Huslejen er eksklusiv forbrug!

Dokumenter