Projekbeskrivelse

Lejlighederne
Bebyggelse fra 1988 bestående af et forhus i to etager og et baghus med to rækkehuse. Rummelige moderne badeværelser med bruseniche og mulighed for at have vaskemaskine og tørretumbler. Rummelige køkkener med komfur, emhætte og køle-fryseskab, mulighed for at installere opvaskemaskine og indrette spiseplads. Til rækkehuse er der en egen lille have, der skal holdes af lejer.

Husdyr
Der må ikke holdes husdyr.

Forbrug
Vand er inkluderet i huslejen. Der betales aconto sammen med huslejen for fjernvarmen. El betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Der er et hyggeligt fællesareal mellem for og baghus. Der er flisearealer og mindre græsplæne, tørrestativ og bordbænksæt. Der er skur til parkering af cykler og knallerter.

Beliggenhed
Afdelingen ligger meget centralt lige ved bymidten og alligevel fredeligt. Busser kan nås tæt på ejendommen, og der er ikke langt til stationen. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Fordeling af lejemål

Boligtyper Antal Størrelse (m²)
Familiebolig
2 rums 5 59 – 67
3 rums 3 79 – 83
i alt 8

Boligpriser pr. 1/1 2021:

2 rum 67 kvm Leje kr. 5.131 Indskud kr. 11.500
3 rum 83 kvm Leje kr. 6.080 Indskud kr. 14.500

Udover lejen betales a/c-varme fastsat individuelt efter forbrug tidligere år i boligen samt kr. 0 til vedligeholdelse af afdelingens antenneanlæg.

Dokumenter