Lejlighederne
Kædehuse fra 1980. 2-rums lejligheder er i et plan, 3- og 4-rums i tre forskudte plan. Der er have til alle 3- og 4-rums lejligheder. 2-rums lejligheder findes i både stueplan med have og som førstesalslejligheder med altan. Det er lejer selv, der skal holde haven. Badeværelserne er ret store, og der er forberedt for installation af vaskemaskine og kondenstørretumbler. Køkkenerne er rummelige og moderne med komfur, emhætte og køle-fryseskab og mulighed for installation af opvaskemaskine, hvilket dog kræver, at et køkkenskab inddrages.

Husdyr
Der må holdes 2 husdyr.

Forbrug
Der betales aconto for vand og varme sammen med huslejen, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Afdelingen har fællesvaskeri. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Der er et dejligt fællesareal med legeplads, boldbane, bord-bænkesæt og mulighed for at grille. Der er et begrænset antal carporte, der kan lejes af afdelingens beboere. Beboere i afdelingen har også adgang til at leje et fælleslokale.

Beliggenhed
Afdelingen ligger i roligt parcelhuskvarter og vender ned mod den smukke ådal ved Ringsted Å. Der er ikke kørende trafik i afdelingen, da parkeringspladserne ligger uden om bebyggelsen. Afstand til uddannelsescenter Campus er ca. 500 meter, og til Ringsted station ca. 2 km på cykel. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.