Lejlighederne
Etageejendom fra 1973. Der er altan til alle lejligheder. Badeværelserne er ikke så store, men der er, hvad der skal være. Der er ikke mulighed for at have vaskemaskine eller tørretumbler. Rummelige køkkener med komfur og køle-fryseskab samt central udsugning. I de 3- og 4-rums lejligheder er der plads til spiseplads i køkkenet. Vinduer og altandøre er udskiftet i 2015 og dermed helt energirigtige efter nutidens normer.

Husdyr
Der må holdes et husdyr – en hund eller en indekat.

Forbrug
Der betales aconto sammen med huslejen for vand og fjernvarme. El betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Afdelingen har vaskeri fra 2011. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Afdelingen har store dejlige fællesarealer med legeplads, boldbaner, bordbænkesæt og grill-pladser. Afdelingen har cykelkælder. Der er et begrænset antal garager og carporte, der kan lejes af beboerne. Beboere i afdelingen har også adgang til at leje et fælleslokale, og der er mulighed for at være med i flere forskellige aktivitetsklubber.

Beliggenhed
Afdelingen ligger meget centralt tæt ved bymidten, bibliotek, borgerservice, svømmehal, anlægget og sportspladser. Busser kan nås tæt på ejendommen, og stationen er i gå-afstand. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.