Lejlighederne
Etageejendom fra 1961. Lejlighederne her er ikke store og ikke så dyre. Lejlighedernes badeværelser er ikke de mest moderne, men der er, hvad der skal være. Køkkenerne kan være snedkerkøkkener af ældre dato, men er fuldt funktionelle med god udnyttelse af pladsen. I enkelte af køkkenerne er der plads til at indrette en spiseplads. Nogen køkkener er blevet renoveret, hvilket giver et tillæg på huslejen. I disse køkkener vil der tit være emhætte og plads til opvaskemaskine, hvilket der ikke er i de oprindelige køkkener. Der er komfur og køle-fryseskab i alle køkkener. Der er ikke mulighed for at have vaskemaskine/tørretumbler. Der er altan til alle lejligheder, dog er der forskel på, hvor store altanerne er. Altanerne er renoveret i 2001. Vinduer og altandøre bliver udskiftet i 2017 og kommer dermed til at være helt energirigtige efter nutidens normer.

Husdyr
Der må ikke holdes husdyr.

Forbrug
Der betales aconto sammen med huslejen for fjernvarmen og for vand, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Afdelingen har vaskeri fra 2013. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Der er et fællesareal med græsplæne, legeplads, og bord-bænkesæt. Der er  cykelkælder, og der er et begrænset antal garager, der kan lejes af afdelingens beboere.

Beliggenhed
Afdelingen ligger roligt og meget centralt i Ringsted – helt tæt på stationen og i gå-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.