Lejlighederne
Etageejendom fra 1941. Lejlighederne her er ikke så store og ikke så dyre. Badeværelset er ikke ret stort, men der er, hvad der skal være. Køkkenerne kan være snedkerkøkkener af ældre dato, men er fuldt funktionelle med god udnyttelse af pladsen Nogen køkkener er blevet renoveret, hvilket giver et tillæg på huslejen. I disse køkkener vil der tit være emhætte og plads til opvaskemaskine, hvilket der ikke er i de oprindelige køkkener. Der er komfur i alle køkkener, men lejer skal selv sørge for køleskab. Der er som udgangspunkt ikke mulighed for at have vaskemaskine/tørretumbler. Der er altan til alle lejligheder, og altanerne er renoveret i 2005. Vinduer og altandøre er udskiftet i 2015 og dermed helt energirigtige efter nutidens normer.

Husdyr
Der må holdes en kat og en hund. Katte skal være indekatte, og hunde må maksimalt måle 45 cm over ryggen.

Forbrug
Vand er inkluderet i huslejen. Der betales aconto sammen med huslejen for fjernvarmen, el betales direkte til leverandøren.

Afdelingen
Ejendommens tag er skiftet i 2001.
Afdelingen har vaskeri fra 2008. Vaskeriet betjenes med vaskebrik og forbruget bliver afregnet over huslejen.
Der er et dejligt fællesareal i lukket gård med græsplæne, legeplads, boldbane, bord-bænkesæt og grillplads. Der er cykelkælder og knallertskur, og der er et begrænset antal carporte, der kan lejes af afdelingens beboere. Der er kælderrum til alle lejligheder.

Beliggenhed
Afdelingen ligger roligt og meget centralt i Ringsted – helt tæt på stationen og i gå-afstand til bymidten. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Det er meget nemt at komme til motorvej i Ringsted.

Afdelingsbestyrelsens sammensætning

    Dokumenter

    OBS: Dokumenter skal downloades for at kunne udskrives.